POOL PARTY 3

 

  Pool Parti 3 se vratio sa dugo očekivanim trećim nastavkom koji ima više od 4000 nivoa! Uparite šarene vodene balone u setovima od tri ili više da biste očistili nivoe sa jedinstvenim ciljevima. Vaš prijatelj Bunni vas čeka da zajedno odete na još jedno putovanje u vodeni park da se zabavite i rešite zagonetke! Uživajte u ovoj vrhunskoj avanturi u vodenom parku, dostupnoj za prskanje uzbuđenja bilo kada i bilo gde!  

(full-width)(nextPage)

Pool Party 3 is back with a highly anticipated third sequel boasting 4000+ levels! Match colorful water balloons in sets of three or more to clear levels with unique goals. Your friend Bunni is waiting for you to go on another trip to the water park together to have fun and solve puzzles! Enjoy this ultimate waterpark adventure, available for a splash of excitement anytime, anywhere!

(full-width)
Tags

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!