Zoom-Be

•„Zoom and Be“ je odlična igra za dvoje u kojoj igrate kao dva lika po imenu Zoom i B. Veliki se zove Zoom, a mali B. Zajedno moraju da lutaju kroz lavirinte ogromne laboratorije i gledaju za izlaz. Priča je počela tako što su dva obična momka mirno šetali ulicom i vozili bicikle. Kako je odjednom do njih dovezao crni kombi i zli su ih oteli, a zatim odveli u laboratoriju. Tamo su počeli da testiraju momke i ubrizgali im neku vrstu virusa da ga testiraju. Kao rezultat toga, momci su se pretvorili u zelenkaste zombije, ali su se njihova snaga i sposobnosti povećale. Sada žele da pobegnu sa ovog užasnog mesta, ali to neće biti lako. Oni traže vašu pomoć! 

 •"Zoom and Be" is a great game for two in which you play as two characters named Zoom and B. The big one is called Zoom and the little one is B. Together they have to wander through the labyrinths of a huge laboratory and look for a way out. The story began with two ordinary guys calmly walking on the street and riding bicycles. How suddenly a black van drove up to them and the evil guys kidnapped them, and then took them to the laboratory. There they started testing the guys and injected them with some kind of virus to test it. As a result, the guys turned into greenish zombies, but their strength and capabilities have increased. Now they want to escape this terrible place, but it will not be easy to do so. They are asking for your help!
Zoom-Be
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!