Zoom Be 2


•Priča o dva simpatična dečaka po imenu Zoom i Be se nastavlja. Nakon što su se pretvorili u zombije, pomogli ste im da pobegnu iz užasne laboratorije, ali se njihove avanture tu ne završavaju. Njihova jedina nada za spas je da dođu do agregata koji se nalazi u najvišoj zgradi u gradu. Njihov put će proći kroz razne mape grada i još mnogo toga. Da li će uspeti da prođu kroz sve nivoe igre, dođu do mesta koje im treba i ponovo se pretvore u normalne momke? 

 •The story of two nice boys named Zoom and Be continues. After they turned into zombies, you helped them escape from a terrible laboratory, but their adventures do not end there. Their only hope for salvation is to get to the power generator, which is located in the tallest building in the city. Their path will pass through various city maps and more. Will they be able to go through all the levels of the game, get to the place they need and turn into normal guys again?
Zoom Be 2
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!