The Tom and Jerry Show: Cheese Dash

 

 Džeri, vatreni entuzijasta sira, je na misiji da zadovolji svoju ljubav prema siru. On posvećuje svoje dragoceno vreme i energiju traženju najukusnijeg dostupnog sira. Međutim, njegovu potragu za sirom komplikuje Tom, koji je lukavo postavio zamke da spreči Džerijevo napredovanje. Da bi postigao svoj cilj sakupljanja sira, Džeri mora da izbegne Tomove zamke i da se kreće do sira, u okviru ograničenog broja koraka da bi zaradio tri zvezdice. 

Jerry, an ardent cheese enthusiast, is on a mission to satisfy his love for cheese. He devotes his valuable time and energy to seek out the most delicious cheese available. However, his quest for cheese is complicated by Tom, who has cunningly set traps to deter Jerry's progress. In order to achieve his goal of collecting cheese, Jerry must avoid Tom's traps and navigate his way to the cheese, within a limited number of steps to earn three stars.

The Tom and Jerry Show
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!