Subway Surfers: New York

 

 •Avanturama surfera koji remete red u metrou različitih gradova nikad kraja. Momci s vremena na vreme nađu mesta na kojima još nisu viđeni. Ovog puta su završili u Njujorku, i, naravno, po staroj tradiciji, idu metroom da se malo zabave. 

 Krenite na ovo opasno, ali neverovatno uzbudljivo putovanje kroz njujoršku metro sa jednim od momaka kako biste mu pomogli da pobegne od progona lokalne policije. Ispred surfera je mnogo prepreka koje će mu uz vašu pomoć biti mnogo lakše da savlada. Koristite miša da vodite momka u pravom smeru, menjajući pravac njegovog kretanja na vreme i pomažete da se izbegne sudar sa vozom, semaforom ili drugom preprekom. Ako promena trake nije moguća, pomozite momku da skoči (kursor gore) ili se vozi ispod njega (kursor dole). Surfer se takođe može voziti podzemnom železnicom na skejtbordu. Da biste to uradili, potrebno je da dvaput kliknete na ekran levim tasterom miša. Ne zaboravite da sakupite novčiće koji će vam biti korisni za kupovinu novih skinova likova i nadograđenih skejtborda. Igra takođe ima mnogo pojačivača.


 •The adventures of surfers who disturb the order in the metro of different cities never end. The guys now and then find places where they have not yet been seen. This time they ended up in New York, and, of course, according to the old tradition, they take the subway to have some fun.

Subway Surfers New York
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!