Stair Race 3D

 

 Stair Race 3D je veoma kul igra u kojoj morate da trčite i sakupljate daske. Od kojih ćete izgraditi stepenište. Igra će se odvijati u takmičarskom režimu. Trčaćete i sakupljati ove daske na platformi koja će lebdeti negde na nebu. Pokušajte da što brže napravite stepenice do druge platforme. Takođe možete da gradite na protivnikovim tablama da biste ga usporili ako počne da vas prestiže. 

Stair Race 3D is a very cool game where you have to run and collect boards. From which you will build a staircase. The game will run in competitive mode. You will run and collect these boards on a platform that will float somewhere in the sky. Try to quickly build the stairs to the second platform as quickly as possible. You can also build on your opponent's boards to slow him down if he starts to overtake you.

Stair Race 3D
(full-width)
Tags

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!