Red Ball Hero 4

 

• Red Hero 4 je klasična igra sa loptom, misija je da skočite kroz 50 jedinstvenih nivoa, punih izazovnih avantura.
-Izbegavajte prepreke i neprijatelje udarajući ih u ovoj klasičnoj platformskoj igri. Klizite da ne upadnete u teške zamke.
-Rešite slagalicu skok na drvenu kutiju, klizite po zelenoj šumi, skupljajte novčiće i spasite Crvenog heroja 4 u svetu avantura.
-Zaista ćete uživati u 4 različita sveta, sa 4 nivoa borbe sa šefovima. Ova igra je veoma laka za igranje, laka za skakanje i opasno izaziva zavisnost, u kombinaciji sa visokokvalitetnom, klasičnom grafikom.
-Jedinstveni, dinamični nivoi slagalice zasnovani na fizici će vas naterati da se okrećete, kotrljate i skačete ceo dan i sat. Dodirnite da skočite, skačite i trčite Crveni heroj 4 korak kroz opasni svet avanturističkog superheroja iz džungle.
-Započnite putovanje sa crvenom loptom uz Red Hero 4 i uđite u šareni svet avanture.
Igrač kontroliše crvenu loptu koja skače kroz 50 jedinstvenih i zanimljivih nivoa. On mora izbegavati prepreke, neprijatelje i sakupiti sve novčiće da bi dostigao kompletan nivo. Ova igra se sastoji od zanimljivih elemenata zasnovanih na fizici, sa logičnim osnovama i teškim zamkama za neverovatno odličnu i zaraznu igru.
 Red Ball Hero 4
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!