Tik Tok Stars

 
 •Amelija je zavisna od TikToka, znaš? ta video aplikacija koja osvaja svet olujom. Ko ne voli da peva svoje omiljene pop pesme i deli smešne video snimke sa prijateljima? Amelija voli TikTok i uvek je u aplikaciji, a u ovoj igri vas moli da je stilizujete! Izaberite savršenu odeću za pop princezu, dajte joj glamuroznu šminku i usavršite njen stil za ovu video igru spremnu za TikTok!
 
•Amelia is addicted to TikTok, you know? that video app that takes the world by storm. Who doesn't love to sing their favorite pop songs and share funny videos with friends? Amelia loves TikTok and is always in the app, and in this game she begs you to style her! Choose a perfect outfit for a pop princess, give her a glamorous makeover and perfect her style for this video game ready for TikTok!
Tik Tok Stars
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!