Subway Surfers: Bali


 ➽Bali je raj za surfere. Nije iznenađujuće što su surferi u metrou odlučili da posete ovde kako bi nastavili niz avanturističkih priča u metrou. Momci ponovo crtaju grafite po zidovima metroa, zbog čega policija juri za njima. Pomozite momku da se skloni od progona. Kliknite levim tasterom miša na ekranu i lik igre će početi da beži od policajca punom brzinom. On trči velikom brzinom, pa je rizik od sudara u bilo koji od objekata na putu veoma visok. Ali takav ishod događaja se ne može dozvoliti, jer će u ovom slučaju momka uhvatiti policija. Ovo će rezultirati završenom igrom. Da biste sprečili da se to dogodi, pomozite momku da izbegne sudare sa vagonima, organima ili drugim predmetima koji se nalaze na terenu za igru. Miš će vam omogućiti da usmerite lik u pravom smeru. Takođe ga treba koristiti da skače i kotrlja se ispod prepreka. Udaljenost koju momak može da pređe uz vašu pomoć prikazana je u gornjem desnom uglu ekrana. Tamo ćete videti i broj novčića koje je sakupio. Biće korisni za kupovinu novih skinova za likove u igri.

 
➽Бали је рај за сурфере. Није изненађујуће што су сурфери у метроу одлучили да посете овде како би наставили низ авантуристичких прича у метроу. Момци поново цртају графите по зидовима метроа, због чега полиција јури за њима. Помозите момку да се склони од прогона. Кликните левим тастером миша на екрану и лик игре ће почети да бежи од полицајца пуном брзином. Он трчи великом брзином, па је ризик од судара у било који од објеката на путу веома висок. Али такав исход догађаја се не може дозволити, јер ће у овом случају момка ухватити полиција. Ово ће резултирати завршеном игром. Да бисте спречили да се то догоди, помозите момку да избегне сударе са вагонима, органима или другим предметима који се налазе на терену за игру. Миш ће вам омогућити да усмерите лик у правом смеру. Такође га треба користити да скаче и котрља се испод препрека. Удаљеност коју момак може да пређе уз вашу помоћ приказана је у горњем десном углу екрана. Тамо ћете видети и број новчића које је сакупио. Биће корисни за куповину нових скинова за ликове у игри.
  
subway surfers bali
(full-width)

#buttons=(Prihvati kolačiće) #days=(20)

Koristimo kolačiće(Cookies) da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo. Klikom na „Prihvati kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima Politika privatnosti
Ok, Go it!